Contacteer KARAFAN

Hiernaast kan u ons contacteren. 
Wilt u KARAFAN boeken, gelieve dit boekingsformulier in te vullen?

 

 

Welke feestkoffer wenst u?
Welke Karafan wenst u?
Datum boeking?
Datum boeking?

Koninklijke Baan 179 GV01
8670 Koksijde
Belgium

0498 57 40 26

FEESTKARAFANS

Wij bieden twee volledig thematisch ingerichte Karafans aan (klik op de link voor foto’s):

DISCO

CHATEAU

Hoe werkt het?
U contacteert ons voor uw kinderfeest. We spreken af waar en wanneer de Karafan mag geplaatst worden. Bij de plaatsing geven we een korte uitleg en kan het feestje beginnen! De Karafans zitten vol spelimpulsen waarmee de kinderen zich uren kunnen amuseren. Na het feestje halen wij de Karafan terug op.

Animatie: indien gewenst, staan we ook in voor de animatie : een echte ridder of prinses bij de Château of een disco-presentator die spelimpulsen geeft en de fantasie van de kinderen prikkelt. Aangepaste animatie door eigen medewerkers of door Karafan is een vereiste bij openbare evenementen.

Het hele jaar door plezier: de caravans zijn geschikt om in elk seizoen te verhuren. De Disco heeft een ingebouwde verwarming, bij de Château kunnen we een veilig verwarmingstoestel meeleveren, én indien gewenst een voortent. Bij erg slecht weer (zware wind en sneeuw) rijden we niet uit, maar kunnen we indien gewenst een themakoffer met kledij en spelmateriaal leveren: Ridders en Prinsessen, Disco of thema Piraten.

Boeking, prijsaanvraag of andere vragen? Klik op de enveloppe rechts bovenaan de pagina voor het contactformulier of bel ons op 0498 57 40 26 of mail via karel.lepla@gmail.com

Leveren is inbegrepen in de verhuurprijs tot een afstand van 20 km rond Koksijde, verder dan deze afstand komt er een kilometervergoeding bij. WIJ LEVEREN TOT MAXIMUM 1 UUR RIJAFSTAND VANUIT KOKSIJDE.